Lüleburgaz'daki Patlama

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde otomobilin kaza yaparak takla atması sonucu 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Bingöl'ün Karlıova ilçesi Lavaşa mevkisinde Nedim Gülen'in kullandığı 21 FC 826 plakalı otomobil, sürücünün yeni dökülmüş asfaltta direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak devrildi. Kazada, M.G (17) ve N.U (16) yaralandı. Kaza anında tesadüfen Bingöl'den Karlıova'ya hasta almak için giden ambulans kazayı görerek yaralıları Karlıova Devlet Hastanesine kaldıdı.
Yaralılar yapılan ilk müdahaleden sonra yaralı yakınlarınca Bingöl Devlet Hastanesine götürüldü. Yaralı yakınlarından Cihat Uzun, "Koca bir ilçede sadece bir ambulans görev yapıyor, bakın kaza oldu yaralılarımızı Bingöl'e götürmemiz lazım ama ambulansı yok ve kendi imkanımızla yaralımızı Bingöl'e götürüyoruz. Yetkililerin bir an önce buna bir çözüm bulmasını istiyoruz" dedi.

Öte yandan kazada yaralanan N.U'nun (16) yaklaşık bir ay önce Erzurum yolunda arkadaşıyla beraber kaza yaptığı ve yaşanan kazada arkadaşı hayatını kaybederken kendisinin de ağır bir şekilde yaralandığı ve bir hafta yoğun bakımda kalarak ciğerleri zedelendiği için halen tedavi gördüğü öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: AA