Ekmeleddin İhsanoğlu muhabiri azarladı!

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu kendisine ekmeğin fiyatını soran gazeteciye fırçayı bastı.

Ekmeleddin İhsanoğlu muhabiri azarladı!
Canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu kendisine 'ekmeğin fiyatı ne kadar?' Diye soran Yeni Akit gazetesi muhabirini fena fırçaladı.

Köşk yarışının kızıştığı şu günlerde siyasetin nabzı giderek yükseliyor. Çatı aday ihsanoğlu katıldığı bir toplantıda kendisine soru soran bir muhabiri azarladı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ekmeleddin İhsanoğlu'na bir muhabir 'Anadolu'da bazı insanlarda şöyle bir düşünce var; 'Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu uzun süre halktan kopuk kaldı ve halkın içerisine karışamadı. Halktan bazıları, sloganı 'ekmek' olan Ekmeleddin İhsanoğlu ekmeğin fiyatı nedir?' Bunu dahi bilmiyordur şeklinde görüşler belirtiliyor buna ne diyorsunuz' diye sordu.

MUHABİRE FIRÇA!

Soru karşısında ilginç bir tavır takınan İhsanoğlu muhabire 'siz buna inandınız mı? Diye sordu. Muhabirden 'ekmeğin fiyatı ne kadar ben bilmiyorum' şeklinde cevap alan İhsanoğlu 'Ben size söyleyim ekmek 1 lira, halk ekmeği de 60 kuruştur. Bu cevabım size yeterli değilse, siz benim ağzımdam istediğiniz cevabı yazabilirsiniz çünkü bu sizin adetinizdir' dedi.

Basın mensubu ise İhsanoğlu'na cevaben 'Buna katılmıyorum. Ben halkın görüşünü yansıtmaya çalıştım' dedi.