Suşehri Anadolu Lisesi Yapım İşi Yeniden İhale Edildi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde inşaat çalışmaları yarım kalan 16 derslikli Suşehri Anadolu Lisesi'nin yapım işi yeniden ihale edildi.

AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce ve ihaleyi alan firma yetkilisiyle okulun bulunduğu alanda incelemelerde bulunan Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, okulun 2015 yılı mart ayı içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Perçi, 2013 yılı içerisinde tamamlanması hedeflenen okulun bazı nedenlerden dolayı ihalesinin feshedildiğini ve yeni bir firmaya verildiğini anımsatarak, "Önceki firmanın kayyuma başvurması üzerine ihale feshedildi. Başka bir firma işi alarak çalışmalara başladı.

Firma yetkilisinden okulun 2014-2015 yılı ikinci dönemine yetiştirilmesini istedik. İnşallah, ikinci döneme yetiştirmeye çalışacağız. Yetişmezse mart ayı içerisinde okulun tüm işleri tamamlanmış olacak" dedi.

Suşehri'nin gelişmesi için teşkilat olarak büyük işler takip ettiklerini ifade eden Yüce de "Suşehri'nde modern 100 yataklı hastane, adliye binası, Hükümet konağı yapılması, Selpinti göleti ve Yeni bir İmam Hatip Lisesi gibi büyük çalışmaları takip ediyoruz. İnşallah, bunların hepsini kısa sürede ilçemize kazandıracağız. Teşkilat olarak büyük işler peşinde koşturuyoruz. Kaymakamımız bizler için, Suşehri için önemli bir şanstır" diye konuştu.

Kaynak: AA