Mudanya'nın Yeni Mahalleleri Asfaltlanıyor

Mudanya’nın Aydınpınar Mahallesinde yağmur giderleri ve kanalizasyon çalışmalarının bitirmesiyle ana arterleri birbirine bağlayan yolların Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Mudanya'nın Yeni Mahalleleri Asfaltlanıyor

BUSKİ tarafından ihaleye çıkarılıp 2 bin 500 metre uzunluğunda 350 bin lira tutarındaki yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmalarının bitirilmesiyle bin 200 metre sıcak asfalt çalışmasına başlandı. Büyük bölümü asfaltlanan yolun kalan 500 metrelik bölümü ise ramazan sonrası Büyükşehir Belediyesince tamamlanacağı açıklandı.

Çalışmaları yerinde inceleyerek bilgilendirmelerde bulunan Mudanya AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kadir Kahraman, “Aydınpınar Mahallesinde BUSKİ tarafından yaptırılan yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından, mahalle içi ve ana yollara bağlantılı bin 200 metre yollara bin 600 ton sıcak asfalt Bursa Büyükşehir Belediyesinin araç-gereçleriyle dökülüp tamamlandı. Mahallenin kalan 500 metrelik kısmı ise ramazan sonra dökülerek tamamlanacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Aydınpınar Mahalle Muhtarı Ekrem Gür, “Mahallemizin büyük sorunu olan alt yapı ve asfalt çalışmaları tamamlandı. Başta Büyükşehir Belediyesine yaptığı özverili çalışmalarından dolayı mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA