Karatay’da Parke ve Bordür Kaplama Çalışmaları

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediyesi daha önceden programa alınan bölgelerde tretuvar kaplama çalışmalarını sürdürüyor.

Karatay’da Parke ve Bordür Kaplama Çalışmaları

İlçenin modern bir görünüm kazanması için var gücü ile çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, belirlenen hedefin üzerinde hizmet götürmek için tüm imkanlarını ilçe merkezinin yanı sıra özellikle yeni bağlanan mahallelere ulaştırmak için seferber oluyor.

Modern Karatay hedefi doğrultusunda ilçe genelinde ve özellikle yeni bağlanan mahallelerde yürütülen çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin İsmil mahallesi ve Nakiboğlu Mahallesinde parke ve bordür çalışması yapımına devam ettiklerini söyledi.

Başkan Mehmet Hançerli, Karatay bölgesini yaşam standartlarının üstünde bir görünüme kavuşturmak için ekiplerimiz gece gündüz çalışmaktadırlar. İlçenin her alanında farklı çalışmaları yürüten ekiplerimiz, Karatay halkının daha rahat etmesi, nezih ortamlarda zaman geçirmesi ve yaşam kalitelerini arttıracak çalışmalara imza atmaktadırlar” dedi.

Başkan Hançerli, Yeni iş merkezleri, taziye evleri, emekli konakları, yüzme havuzları, kongre ve gençlik merkezi, yeşil alanlar, büyük parklar ve bölgesel park çalışmaları ile farklı bir boyut kazanan Karatay ilçesi, genişletilen ve yeni açılan caddeleri ile trafik akışı daha rahat sağlanırken, yapılan parke, bordür ve tretuvar çalışmalarıyla da farklı bir görünüm kazanmakta olduğunu sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA