Hatay'da İftar Programları

Hatay Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği, üylerine yönelik iftar düzenledi.

Dernek Başkanı Abdusselam Elmacıoğlu, Antakya'da bir restorandaki iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde, üyelerine yönelik sosyal ve mesleki aktiviteler düzenleyerek eczane teknisyenliğini zirveye taşımak olduğunu belirtti.

Elmacıoğlu, iftar programına katılan üyelerine teşekkür ederek, bundan sonra da farklı etkinlikler düzenleyeceklerini kaydetti.

- MKÜ Rektörü Güder'den basın mensuplarına iftar
Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Antakya ve İskenderun'da görev yapan basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.
Güder, Tayfur Sökmen yerleşkesindeki iftarda yaptığı konuşmada, proje, hizmet, başarı ve tüm faaliyetleri kamuoyuna yansıtan basının katkılarını asla inkar edemeyeceklerini söyledi.

Son yıllarda toplumun sağlıklı bilgi edinmesinde, üniversitenin tüm faaliyetlerinin duyurulmasında kentte görev yapan gazetecilerin önemli katkılarının bulunduğunu ifade eden Güder, "Basın mensuplarının toplumsal ilişkilerin geliştirilmesinde, kamu hizmeti çalışmalarının halka aktarılmasında, düşünce ve inanç farklılıklarının üzerinde hassasiyetle durup, sıkıntıların ortadan kaldırılmasındaki özverili çalışmalarını her zaman takdir ediyoruz" diye konuştu.

Son zamanlarda Ortadoğu ülkelerinde bir kargaşanın hakim olduğunu vurgulayan Güder, bu tozlu bulutların Müslüman coğrafyası üzerinden gitmesi için duaların eksik edilmemesini istedi.
Kaynak: AA