Başkan Gökçek Güdül İftarında

Güdül’de düzenlenen halk iftarlarında konuşan Başkan Gökçek, “Sözümüzü tutmuş olmak için asfalt çalışmalarına hemen başladık ve şu ana kadar Güdül’e 16 bin 763 ton asfalt döktük" dedi.

Başkan Gökçek Güdül İftarında

Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkent’in dört bir tarafında kurulan Halk İftarları bu kez Güdül’de kurulan dev iftar sofralarıyla Ramazan ruhunu Güdüllülerin ayağına taşıdı.

Güdül Futbol Sahası’nda kurulan iftar sofrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Güdül Belediye Başkanı Havva Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi Bürokratları ve binlerce Güdüllü dualarla orucunu açtı.

İftar programı sonrası “Sevgili Güdüllüler Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun. İftarımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Afiyet olsun” diye konuşmasına başlayan Başkan Gökçek, Güdül’e yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Seçimler öncesi verdikleri sözün gereği olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından şu ana kadar Güdül'e 16 bin 763 ton asfalt serildiğini belirten Başkan Gökçek şunları söyledi:
“Değerli kardeşlerim seçimlerde sizlerden ricada bulunduk. 'Ne Güdül’de ne Büyükşehir’de bizleri ayırmayın, bizlere oy verin, birlikte olalım ki size daha çok hizmet verelim' dedik. Sizler de bizi kırmadınız ve Allahın izniyle hem Güdül’ü hem de Büyükşehir’i yine bizlere emanet ettiniz. Allah hepinizden razı olsun. Biz de, 'En fazla oy alan köylerden, mahallelerden çalışmalara başlayacağız' demiştik. Ve sözümüzü tutmak için asfalt çalışmalarına başladık. Allahın izniyle asfalt çalışmamıza olanca hızımızla devam edeceğiz ve Güdül’ün içinden, köylerimize kadar bitirip çıkacağız."
BAŞKAN GÖKÇEK’TEN GÜDÜL’E RAMAZAN HEDİYESİ
Güdül’de çocuklar ve hanımlar için dinlence ve eğlence olanağı sağlayacaklarını belirterek Güdül’e “çok güzel bir park yapacağız” diyen Başkan Gökçek; “Güdül Belediye Başkanımıza bir yer göstermesini söyledim. Şimdiye kadar sizinde görmediğiniz son derece orijinal çocuk oyun alanlarına uygun aletler aldık, onları da koyacağız. Hatta hanımlar içi de spor aletleri koyacağımız bir park yapacağız. İnşallah çalışmalarına başlayacağız ve Ağustos, Eylül aylarında da bitirmiş olacağız. Hayırlı, uğurlu olsun. Ramazan hediyeniz de bizden bu park olsun” dedi

Kaynak: İHA