Samsunsporlu Celil Sağır'dan Jübile Maçına Davet

Samsunspor'un eski futbolcusu Celi Sağır, Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı ve Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı, aynı zamanda Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Acar'ı ziyaret ederek 23 Ağustos'ta yapacağı jübile maçına davet etti.

Sağır, ilk olarak Kaymakam Yunus Kalaycı'yı ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
Ziyaret sonunda Celil Sağır, 23 Ağustos tarihinde oynanacak jübile maçına Kaymakam Kalaycı'yı davet etti. Kalaycı programının uygun olması durumunda jübile maçına katılmayı istediğini belirtti.

Celil Sağır daha sonra Havza TSO Başkanı ve aynı zamanda Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Acar'ı makamında ziyaret etti.
Jübile maçında Samsunspor'un 1994 ve 2000 yılları arasında forma giymiş tüm oyuncularının bulunacağını ifade eden Sağır, şunları kaydetti:
"Genelde futbolu bırakan insanlar futbolun içinden kopamıyorlar. Biz de futbolun her dalında görev yapmak istiyoruz. Zamanı gelince bize hangi görev verilirse biz de elimizden geldiği kadar yapmaya çalışacağız. Türkiye şöhretler karmasına da benim zamanımda Ümit Milli ve A Milli Takımda oynadığım Rıdvan, Tanju, Oktay, İlhan, Tümer, Bülent Korkmaz, Saffet gibi oyuncular gelecek. Onlarla ilk görüşmeyi yaptım, hepsi olumlu yaklaştı, şimdiden onlara da çok teşekkür ediyorum. Sizleri de bu günümüzde yanımızda görmek istiyorum."
Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Acar ise yıllarca Samsunspor'a ve Türk futboluna hizmetlerinden ötürü Celil Sağır'a teşekkür ederek, "Samsun'umuza ve ülkemize yıllarca hizmet etmiş değerli bir kardeşimizi yalnız bırakmamız söz konusu olmaz. Allah izin verir ise 23 Ağustos tarihinde Celil kardeşimizin gururuna ortak olacağız. Ben inanıyorum ki Celil kardeşim aktif futbol hayatını sona erdirse de Türk futboluna daha çok hizmetleri dokunacaktı" dedi.

Sağır'a ziyaretlerinde eski milli futbolcu Hasan Şengün ile Havza TSO Meclis Üyesi Tuğrul Öngel eşlik etti.
Kaynak: AA