Kartepe Belediyesi Eğitime Önem Veriyor

Kartepe Belediyesi, halkla ilişkilerde kaliteyi yükseltmek ve halka daha verimli hizmet sunmak amacıyla personelini eğitiyor.

Kartepe Belediyesi Eğitime Önem Veriyor

Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, birimlerden gelen eğitim talebi doğrultusunda ilgili müdürlüklerin çalışanlarını konularında uzman kişilerle buluşturarak personelin daha kaliteli ve hızlı hizmet vermesini sağlıyor. Bu kapsamda Kartepe Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı Çözüm Masası çalışanlarına, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası yetkililerince sistemin daha aktif ve kullanışlı hale getirilmesi hakkında eğitim verildi.

Kartepe Belediyesi Çözüm Masası personeline, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası Koordinatörü Nesrin Yücel Birinci ve ekibi tarafından eğitim verildi.

Tek gün süren eğitimle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kullandığı sistemi analiz eden ve eksikleri gören belediye çalışanları halkla ilişkilerde kaliteyi yükseltmek ve halka daha verimli daha hızlı hizmet vermek yönünde işin püf noktalarını ve detaylarını öğrenme imkanı buldu.

Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, tüm müdürlüklerin, hizmetlerde hız ve sonuç odaklılık olarak performanslarını en üst seviyeye çıkarmak için eğitimlerin yıl boyu devam edeceğini belirtti.

Kaynak: İHA