Dörtyol'a 2 Yeni Hastane

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) tarafından düzenlenen "Kastamonu Üniversitesi Gençlik ve Kariyer Merkezi Projesi" kapsamında etkinliklere devam ediliyor.

Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Adem Yavuz Sönmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, projenin bünyesinde birçok etkinlği barındırdığını söyledi.

Proje kapsamında, ebru ve minyatür kursları, ofis programları ve maddi durumu iyi olmayan gençlere yönelik üniversiteye hazırlık kursu gibi aktivitelerin düzenlendiğini ifade eden Sönmez, şöyle konuştu:
"Katılımcıların sertifikalandırıldığı bu kurslar yoğun ilgi gören etkinliklerden. Diğer taraftan gençlerin milli ve manevi duygularının pekişmesi adına yürütülen faaliyetler kapsamında gençler popüler tarihçilerden Yavuz Bahadıroğlu'yla buluşturuldu. Ayrıca, gençlerimizi sportif etkinliklere sevk etmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına düzenlenen su altı dalış kursları oldukça ilgi gördü. İnebolu ve Cide ilçelerinde yapılan dalış etkinlikleri kapsamında 40 gencimiz tüplü dalışı öğrendi ve sertifikalandırıldı."
Projenin 2015 yılı ocak ayına kadar süreceğini belirten Sönmez, ramazan ayının ardından düzenlenecek 15 günlük yaz kampında Kastamonulu 40 gencin misafir edileceğini kaydetti.

Kaynak: AA