Stso'dan Bin Aileye Ramazanda Gıda Yardımı

Simav Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), her yıl olduğu gibi bu ramazan ayında da dar gelirli ailelere gıda yardımında bulundu. Oda tarafından hazırlanan paketler, bin aileye ulaştırıldı.

Oda Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, iş dünyasının Simav'daki temsilcileri olarak muhtaç durumdaki dar gelirli aileleri bu ramazan ayında da unutmadıklarını bildirdi.
İmkanları ölçüsünde bu yıl da gıda paketleri dağıttıklarını belirten Kazcıoğlu, şunları kaydetti:
"Dağıtım öncesinde odamız tarafından belirlenen listeye, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Simav Belediyesi ve Simav Muhtarlar Derneğinden sağlanan listeleri göz önünde bulundururken odamız yönetim kurulu üyelerinin de belirlediği dar gelirli vatandaşlardan bin kişilik liste oluşturduk. Simav'daki esnaftan açık teklif usulüyle 5 kilogram sıvı yağ, 2 kilogram toz şeker, 500 gram çay, arpacık, kırmızı mercimek, makarna, pirinç ve Mustafakemalpaşa tatlısından bir yardım paketi oluşturduk. Birden fazla Simavlı firmadan aldığımız paketlerimizi, odamızın logosunu taşıyan poşetlerle hak sahiplerine dağıttık. Bu yıl dağıttığımız gıda paketlerinin mali tutarı 35 bin liradır."
Kaynak: AA