Tredaş Ailesi, Kırklareli İftar Alanında 3 Bin Kişi İle Buluştu

IC Holding çatısı altında Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ) ve Trakya Elektrik Perakende Satış A.Ş. (TREPAŞ) Ailesi, Kırklareli Valiliği tarafından kurulan 3 bin kişilik İftar Alanı’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Tredaş Ailesi, Kırklareli İftar Alanında 3 Bin Kişi İle Buluştu

İftar programına, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, TREDAŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Erdoğan, TREDAŞ İnsan Kaynakları ve İdari İşler Direktörü Cafer Varol ve TREDAŞ Kırklareli İşletme Müdürü Mesut Çamdere katıldı.

Gün içinde çeşitli etkinliklerin yapıldığı iftar alanında, okunan akşam ezanı ile birlikte dua edilerek iftar yapıldı. İftar sonrası, Kırklareli Valisi Yaman, Valiliğin düzenlemiş olduğu Ramazan etkinliklerinde günün sponsoru olan TREDAŞ ve TREPAŞ için Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Erdoğan'a günün anısına Teşekkür Belgesi takdim etti

Kırklareli Valiliği’nin düzenlediği ve her gün binlerce kişinin orucunu açtığı iftar alanında, 3 çeşit sıcak yemek, tatlı, ayran ve sudan oluşan menüler, hayırsever vatandaşlar tarafından karşılanıyor. İftar alanında çocuklara yönelik ise animasyonlar, Hacivat Karagöz oyunları, ilizyon gösterisi ve çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
Kaynak: İHA