Bedia Akartürk'ten İftarda Kaside

Ödemiş Belediye Meclis Üyeleri ve daire müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde Türk Halk Müziğinin sevilen sesi Bedia Akartürk kaside okudu.


Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, belediye meclis üyeleri ve daire müdürlerine iftar yemeği verdi. Ahrandı Aile Restoranda yapılan İftar yemeğine Ödemiş Kaymakamı Abdullah Dölek, AK Parti İlçe Başkanı Ali Hadim, CHP İlçe Başkanı Mehmet Birlik ve Türk Halk Müziğinin sevilen seslerinden Ödemişli Bedia Akartürk’te katıldı.

AK Parti, CHP ve MHP meclis üyeleri ve daire müdürlerinin aileleriyle birlikte katıldığı gecede; Başkan Mahmut Badem eşi Nevin Badem ile birlikte tüm katılımcılarla tek tek sohbet etti.

Ramazan’da birlik ve beraberliğin daha çok hissedildiğini ve paylaşımların arttığını ifade eden Başkan Mahmut Badem; “Davetimize iştirak eden tüm meclis üyelerime ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hepimiz Ödemiş’e hizmet etmek için biraradayız ve beş yıllık süreçte de Ödemiş’in gelişimi için hep birlikte önemli kararlara imza atacağız” dedi.

Yemek sonrası sohbet şeklinde devam gecede Bedia Akartürk tarafından seslendirilen kasideler, katılımcılar tarafından beğeni ile dinlendi. Belediye meclis üyeleri kendilerini ağırladıkları için Başkan Mahmut Badem’e teşekkür etti.
Kaynak: İHA