Başkan Köksoy, Şehir Merkezindeki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, beraberinde belediye başkan yardımcısı ve bazı daire müdürleriyle birlikte Ardahan genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Başkan Köksoy, Şehir Merkezindeki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Başkan Köksoy, ilk olarak şehir merkezinde Ardahan belediyesinin yaptığı andezit kaplama işini yapan yetkililerle görüşerek, çalışmaların kısa sürede tamamlanmasını istedi.

Başkan Köksoy yaptığı açıklamada; ’’Kaldırımların, Engelli vatandaşlarımıza uyumlu ve doğal kare andezit taşlarla döşemesini yaptırarak şehrimizdeki engelli vatandaşlarımızın bu hizmetten istifade etmelerini sağlayacağız.’’ Dedi
Başkan Köksoy,çalışmaların bir an önce bitirilmesi için yapım işini alan firma yetkilisine gereken talimatları verdi.

İnşaat yapımı sırasında oluşan, doğalgaz yapımı ve son olarak hava muhalefetinin de bırakmış olduğu tahribatların izini ortadan kaldıracaklarını söyleyen Başkan Köksoy, İnönü cad, Fevzi çakmak cad. Kazım Karabekir cad. Atatürk cad. Kongre cad. ve diğer birçok caddedeki kaldırımların, doğal andezit taşıyla döşeneceğini, bu çalışmalara aralıksız devam edileceğinin ve sezon itibariyle çalışmaların tamamlanacağı bilgisini verdi.
Kaynak: İHA