Mutfak Tüpünü Değişirirken Yangın Çıktı

Kazan'a bağlı Soğulcak Mahallesi'nde mutfak tüpünü değiştirmek isterken çıkan yangında bir kadın yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Soğulcak Mahallesi'nde 2 katlı evin üst katında oturan ev sahibi Münifer Akman (57) tarlada çalışan biçerdöver çalışanları için mutfakta yemek yapmaya başladı.

Akman'ın, biten mutfak tüpünü piknik tüpüyle değiştirmek istediği sırada ortalığı bir anda alev aldı. Çıkan yangın, bütün mutfağı sardı. Bunun üzerine Akman, kendisini mutfağın penceresinden dışarı attı.
Yaralanan Akman, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Akman, buradaki ilk müdahalenin ardından Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık ünitesine sevk edildi.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekibi, yangını söndürdü. Yangında, evdeki eşyalar tamamen yandı ve ev kullanılamaz hale geldi.
Münifer Akman'ın kocası Nazım Akman ise ekin tarlasında biçerdöverin yanında çalışırken yangın haberini aldığını söyledi.

Elleriyle yaptığı ve 20 yıldır oturduğu evinin gözleri önünde yanıp gitmesine çok üzüldüğünü belirten Akman, itfaiyenin zamanında müdahale etmediğini iddia etti.
Kaynak: AA