Başkan Badem'e İftarda 'Halkın Başkanı' Sloganları

Her akşam farklı bir mahalledeki iftar sofrasında orucunu açan Ödemiş Belediye Başkanı A.

Başkan Badem'e İftarda 'Halkın Başkanı' Sloganları
Mahmut Badem, önceki akşam Bademli’deki 2500 kişilik iftar çadırında vatandaşlarla biraraya geldi.
Bademli Mahallesi Festival alanında kurulan iftar sofrasında vatandaşlar tarafından büyük bir coşku ile karşılanan Başkan Mahmut Badem, eşi Nevin Badem ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Hadim ile birlikte masaları tek tek dolaşarak, vatandaşlarla selamlaştı. “Halkın Başkanı” sloganıyla alkışlanan Mahmut Badem; genç- yaşlı-çocuk 7’den 77’ye her yaştan insanın sevgi gösterileriyle karşı karşıya kaldı.

İftar öncesi mevlid okunarak dualar edildi. Yemek esnasında Safiye Nur İşler’in okuduğu “Sol Yanım Acıyor Annem” şiiri katılımcılara duygusal anlar yaşattı.

Yemek sonrası konuşma yapan Başkan Mahmut Badem; “Sizlere verdiğimiz sözleri yerine getirmek adına 24 saat hizmete hazırız, fırsat buldukça da sizlerle birlikteyiz. Hepinizin beklentilerini biliyoruz. Maddi anlamda ciddi sıkıntılar içinde olmamızdan dolayı biraz zamana ihtiyacımız var. Seçim öncesi olduğu gibi seçimden sonra da İlçe Teşkilatımızla birlikte sizleri ziyaret ederek, dertlerinizi dinlemeye, taleplerinizi almaya devam ediyoruz, edeceğiz de” dedi.

İlçe merkezinde altı mahallede ve Bademli mahallesindeki iftar çadırlarına katkı sağlayan tüm hayırseverlere teşekkür eden Başkan, 5500 kişiyle aynı çorbayı aynı ekmeği paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

İftar sonrası Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak ve ilçe teşkilatı, vatandaşlarla çay bahçesinde sohbet etti.
Kaynak: İHA