Ödemiş Süs-bir Sergi Hazırlıklarını Sürdürüyor

Ödemiş Süs Bitkileri Üreticileri Birliği (Süs-Bir) 23-26 Ekim tarihleri arasındaki 10. Süs Bitkileri ve Fidancılık Sergisi’nin hazırlıklarını sürdürüyor.

Ödemiş Süs-bir Sergi Hazırlıklarını Sürdürüyor
“Süs bitkisi sektörünün buluşma noktası” sloganıyla sergiye iddialı şekilde hazırlanan Ödemiş Süs-Bir, görsel anlamda da farklı bir sergiye imza atmayı hedefliyor.
Daha önce kasım aylarında düzenlenen sergiyi İstanbul’daki sektör fuarı ile çakışmaması için ekim ayının son günlerine aldıklarını belirten Ödemiş Süs-Bir Başkanı Hüseyin Cabbar, sergi ile ilgili hazırlık sürecinin tam gaz devam ettiğini kaydetti.

Cabbar şunları söyledi: “Her yıl Kasım ayında düzenlediğimiz fuarın İstanbul’da tarihi değişen fuar nedeniyle sıkışıklık olmaması açısından Ekim ayının son haftasında düzenlenmesini kararlaştırdık. Daha önce İstanbul fuarı Aralık ayında idi. Bu yıl Kasım ayı sonuna çekilmesi nedeniyle katılımcı firmalar bize sıkışıklık olabileceğini söylediler. Bizler de fuara etkin katılım sağlanması ve sıkışıklık yaşanmaması adına en az 1 aylık aranın uygun olacağını düşünerek mevsimi de göz önünde tutarak tarihlerde değişiklik yaptık. Aldığımız karara göre fuarımız 23-26 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek”
Serginin en büyük özelliğinin Türkiye’nin süs bitkileri üretimi merkezinde üretici ile alıcıyı doğrudan buluşturması olduğuna vurgu yapan Cabbar, “Yine fuar alanında bu kez görsel anlamda ve katılım anlamında daha farklı şekilde daha başarılı bir organizasyon olması için üyelerimizle, firmalarımızla ve resmi kurumlarımızla sürekli çalışma halindeyiz. Hazırlık sürecinin en iyi şekilde yönetimi ve fikirlerin paylaşılması için sık sık toplantılar düzenliyoruz. Ödemiş, süs bitkileri üretiminde her geçen gün yükseliyor. Her geçen yıl kaydedilen bu gelişim bu yıl sergimize de yansıyacaktır. Sergimizin hazırlık süreci ve sektör açısından önemli gelişmeleri sık sık üyelerimizle ve Ödemiş halkımızla paylaşacağız. Ödemiş, 23-26 Ekim tarihleri arasında bu sektörün buluşma noktası olacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA