Kazan'da İftar Programı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kazan ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı.

Ulu Cami bahçesinde düzenlenen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar programında ilahiler okundu, sema gösterisi sunuldu.
Gökçek, iftar sonrası yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde verdikleri destekten dolayı Kazan halkına teşekkür ederek, şöyle konuştu:
"Seçimlerden önce 'Bizi hem Kazan'da hem de büyükşehirde birbirimizden ayırmayın bir kez daha belediye başkanı seçin' diye ricada bulunduk. Allah razı olsun, kırmadınız bizi bir kez da Lokman Ertürk kardeşimle belediye başkanlığına seçtiniz. Hem de en yüksek oyla seçtiniz. Sizler görevinizi yaptınız. Artık tekrar görevler bize düştü. Öyle zannediyorum ki geçen dönemde yaptığımız hizmetler sizlerin de takdirini aldı ki bizlere oy verdiniz. Biz bu takdirinizi devam ettirmek için elimizden gelen gayreti bu dönemde de yapmaya devam edeceğiz."
Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kazan halkından Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için destek isteyen Gökçek, "Değerli kardeşlerim 10 Ağustos öyle zannediyorum ki hepimiz için önem arz ediyor. Nedir 10 Ağustos? Sayın Başbakanımızın cumhurbaşkanı olacağı tarihtir. O tarihte dua ve desteğinizi eksik etmeyeceksiniz inşallah" diye konuştu.

Konuşmasının ardından çocuklar, Melih Gökçek'e çiçek verdi.
Kaynak: AA