Karatay Belediye Başkanı Hançerli, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı Vedat Işık ve mahalle muhtarlarıyla iftarda bir araya geldi.

Belediye Hizmet Binasında düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Hançerli, Karatay'a en iyi hizmeti vermek amacıyla ilçedeki tüm muhtarlar ile devamlı işbirliği içerisinde olduklarını söyledi.

Seçimlerden önce 53 olan mahalle sayısının seçimlerden sonra 25 köy ve 4 beldenin mahalleye dönüşmesiyle 82'ye çıktığını ifade eden Hançerli, Karatay ilçe alanının 4.5 kat, nüfusunun ise yüzde 7 arttığını aktardı.
Karatay Belediyesi'nin 25 kilometrelik bir alana hizmet ederken, bu hizmet alanının 2014 yılı itibariyle 86 kilometreye çıktığını anlatan Hançerli, yeni bağlanan mahallelere yapılan hizmetin Karatay'ın merkez mahallelerine yapılan hizmetten farksız olduğunu vurguladı.
"Değişim süreci içerisindeki Karatay'ı, daha modern bir ilçe haline getirmek için birlik ve beraberlik içinde hareket edilmelidir" diyen Hançerli, iş makineleri, hizmet araçları ve imkanları olan bir belediye olduklarını sözlerine ekledi.
Hançerli, katılımlarından dolayı mahalle muhtarları ve ailelerine teşekkür etti.
Kaynak: AA