'İki Direk Bi Şamata' Son Kez Turgutlu'da Sahne Aldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan etkinliklerini Manisa’nın tüm bölgelerine yaymak amacıyla gezici TIR'la tiyatro Oyunları sergiliyor.

'İki Direk Bi Şamata' Son Kez Turgutlu'da Sahne Aldı
Turgutlu ilçesinde sahne alan İki Direk Bi Şamata ekibi, Turgutlululara keyifli bir Ramazan akşamı yaşattı.
Ramazan etkinliklerini Manisa’nın tüm bölgelerine yaymak amacıyla gezici TIR'la etkinlikleri hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin son durağı Turgutlu oldu. 50.Yıl Tören alanında düzenlenen İki Direk Bi Şamata adlı tiyatroya, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, belediye meclisi üyeleri ve ilçe halkı katıldı.

Katılımın yoğun olduğu programda vatandaşlara Ramazan şerbeti ve macun ikram edildi. Tolga Güleryüz’ün yönettiği Sinan Bengier, Ayberk Atilla, Suhedan Zehiroğlu, Ayşegül Aktaş, Abdullah Uysal ve Suat İnal’ın oyuncu olarak yer aldığı İki Direk Bi Şamata adlı oyun, ilçe halkı tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Alanı dolduran yüzlerce vatandaş, sanatçıların performansıyla unutulmaz bir gece yaşadı. Oyunun sonunda konuşma yapan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin;"Televizyonlarda izleyip hayran olduğumuz büyük ustaları ilçemizde ağırlamak bizleri çok mutlu etti. Sahnelenen oyun ise gerçekten harikaydı, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, "Bu yıl Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak il merkezi ve 17 ilçemizde Ramazan etkinliklerini yaptık. Bu kapsamda sahnelenen oyunlar her ilçede keyifle izlendi. İnşallah bu tür etkinlikleri her yıl düzenli olarak gerçekleştiririz" dedi.

Kaynak: İHA