Patlamada Hayatını Kaybedenlerin Yakınları Adli Tıp Kurumu’nda Bekliyor

Zeytinburnu’nda bir binada meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin yakınlarının Adli Tıp Kurumu’ndaki bekleyişleri sürüyor.


Zeytinburnu Mithatpaşa tramvay durağı yakınında bulunan bir binanın giriş katındaki ambalaj atölyesinde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Uğur Çokgülenler, Kader Kılıç (22) ve Eda Can’ın (23) cenazelerinin Adli Tıp Kurumu’na getirildi.

Sabahın erken saatlerinde Adli Tıp Kurumu’na gelen hayatını kaybedenlerin yakınları, cenazeleri teslim almak için bekleyişlerini sürdürüyor. Cenazeleri teslim almak için bekleyen gözü yaşlı aileler, zaman zaman sinir krizi geçirirdi.

"KİM SUÇLUYSA CEZASINI ÇEKECEK"
Kader Kılıç’ın dayısı Yılmaz Çoban, konuşmakta güçlük çekerek, “İnsanın dili bir şey söylemeye varmıyor. 22 yaşında fidan gibi bir çocuk. Olayın nedeniyle ilgili hiç bir bilgim yok. Ben kimseyi sorumlu tutmuyorum. Kim suçluysa suçunu çekecek” dedi.

Kader Kılıç’ın bir başka yakını olan Suat Türkkan ise patlamanın nedenini bilmediklerini kaydederek, “Olay yerinden haber bekliyoruz. Olay yeri patlamadan sonra cehennem gibiydi. Patlamanın neden olduğunu bilmiyoruz. Bunun için bir yorum yapamıyoruz” diye konuştu.

Uğur Çokgülenler’in cenazesinin Eyüp Rami’de bulunan Ali Paşa Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından defnedilmesi beklenirken, Kader Kılıç’ın cenazesinin de İstanbul’da defnedileceği belirtildi. Hayatını kaybedenler arasında bulunan Eda Can’ın Erzurum’da yaşayan ailesinin ise cenazeyi teslim almak için henüz İstanbul’a ulaşmadıkları öğrenildi.
Kaynak: İHA