Dikili’de Unutulmaz Gece

Dikili Belediyesi Ramazan Ayı Özel Konseri’nde İBB Kent Orkestrası sahne aldı.

Dikili’de Unutulmaz Gece
Atatürk Meydanı’nda gerçekleşen konsere katılan Dikili Belediye Başkan Mustafa Tosun, eşi Nazan Tosun ve Dikili Kaymakamı Mustafa Sezgin, orkestranın seslendirdiği şarkılara vatandaşlarla birlikte eşlik etti.
Vatandaşların neşeli vakit geçirmesi için Dikili Belediyesi öncülüğünde İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Ramazan Ayı Özel Konseri’ne katılan Başkan Mustafa Tosun, eşi Nazan Tosun ve Dikili Kaymakamı Mustafa Sezgin İBB Kent Orkestrası tarafından seslendirilen şarkılara vatandaşlarla birlikte eşlik etti. Atatürk Meydanı’nda düzenlenen ve coşkulu kalabalığın katılım gösterdiği konserde, İBB Kent Orkestrası’nın sevilen sanatçıları sahne alarak son yılların en güzel ve en doyumsuz şarkılarını seslendirildi. Vatandaşların dans ederek ve alkışla tempo tutarak eşlik ettiği konser iki saat sürdü.

“KENT ORKESTRASI İZMİR’İN AYDINLIK YÜZÜDÜR”
Konserin bitiminde bir konuşma yapan belediye başkanı Mustafa Tosun şunları söyledi: “İzmirimizin aydınlık yüzü, övünç kaynağı olan sevgili Kent Orkestrası üyeleri bizlere unutulmaz bir gece yaşattılar. Onları yürekten kutluyorum, hepsinin alınlarından öpüyorum ve çok teşekkür ediyorum. Bu gece etkinliğimize katılan vatandaşlarımıza da gönül dolusu sevgilerimi sunuyorum. Dikili Belediyesi olarak önümüzdeki günlerde ve devam eden dönemlerde de fark yaratan kültür ve sanat etkinlikleri gerçekleştirerek ilçemizi her alanda olduğu gibi kültürde de sanatta da bir numara yapacağız.” Konser sonunda tüm davetlilerin ayakta alkışladığı orkestra üyelerine Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, çiçek takdim etmeyi de ihmal etmedi.
Kaynak: İHA