Birlik Haber Sen’den Soma’da İftar Verdi

Birlik Haber Sen Manisa Şubesi bu yılki geleneksel iftar yemeğini üyelerinin isteği doğrultusunda 13 Mayıs’ta Türkiye tarihinin en büyük maden faciasının yaşandığı Soma’da verdi.

Birlik Haber Sen’den Soma’da İftar Verdi

İl genelinden yoğun katılımın olduğu iftar programı öncesi sendika üyeleri maden şehitliğini ziyaret etti.

Birlik Haber Sen Manisa Şube Başkanı Temel Çildaş, davete katılan herkese teşekkür ederek, “İnşallah Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız duaları kabul eder. Üzerimizden ihsanını mağfiretini esirgemez. Sağlık içinde bayrama hep birlikte ulaşmak dileğiyle uzak yakın demeden tüm ilçe ve merkezlerimizden katılım sağlayan çalışanlarımıza PTT Baş Müdürü Şerif Kaçmaz ve Müdürlerimize, özellikle aziz Şehitlerimizin ailesine teşekkür eder, saygılar sunarız” dedi.

PTT Baş Müdürü Şerif Kaçmaz da yapmış olduğu konuşmada, “Bu birlik ve beraberliği sağlayan bizim bir arada olmamıza hele hele Soma İlçemizde bu birlikteliği sağlayan Birlik Haber Sen Başkanımız Temel Çildaş ve yönetimine teşekkür ederim. Son derece güzel, faydalı bir iftar programı olduğunu düşünüyorum” dedi.

Bu yıl ki iftar yemeğinin üyeleri ve çalışanlarının isteği doğrultusunda Soma'da verdiklerini anlatan Çildaş, yemeğe çok yoğun bir katılım olduğunu tüm ilçelerin yanı sıra Şehit ailelerinden de katılımın sağlanmasının kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Kaynak: İHA