Başkan Hançerli Şefkat Evlerinde İftara Katıldı

Konya’nın merkez Karatay İlçe Başkanı Mehmet Hançerli, Şefkat Evleri sakinleri ile iftar programında bir araya geldi.

Başkan Hançerli Şefkat Evlerinde İftara Katıldı

Düzenlenen iftar programına Şefkat Evlerinde kalan ailelerin yanı sıra AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve ilçe yönetimi ile Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu. İftar öncesi bir konuşma yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, hiçbir şekilde geliri olmayan, sokakta kalmış, yetim, dul ve ihtiyaç sahibi aileleri içinde barındıran Şefkat Evlerinde kimsesizlere kucak açtıklarını dile getirerek gerekli her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını belirtti.

Irak, Somali, Suriye ve Afganistan uyruklu ile ülkemizin farklı illerinden gelen insanların barındığı Karatay Şefkat Evlerinin son yapılan değişiklikler ile güvenilir ve tam bir site görünümüne kavuştuğunu ifade eden Hançerli, temizlik ve kurumsallık noktasında bir düzen oturtulduğunu kaydetti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Şefkat Evlerinde kalan ihtiyaç sahibi aileler için üzerlerine düşen yükümlülüğü yerine getirdiklerini ve Karatay Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

İftar yemeğinin ardından ailelerle sohbet eden Başkan Hançerli, Suriyeli çocukların kendi aralarında hazırlamış oldukları kısa programı da izleme fırsatı buldu.
Kaynak: İHA