Alişan'dan zehir zemberek Erdoğan açıklaması

Dün vizyon toplantısına katıldığı için sosyal medyada eleştirilen Alişan, 15 yıl önce Başbakan ile çektirdiği fotoğrafı paylaştı.

Alişan'dan zehir zemberek Erdoğan açıklaması
Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Köşk adaylığı sürecinde Vizyon Belgesini açıkladığı toplantıya katılan ünlü isimler arasında Alişan da vardı.

Toplantı sonrası sosyal medya üzerinden başlatılan eleştirilere maruz kalan Alişan, paylaştığı bir fotoğrafla cevap vermiş oldu.

'SADECE BUGÜN DEĞİL DÜN CEZAEVİNDEYKEN DE YANINDAYDIM'

Başbakan Erdoğan ile 1999 yıılında cezaevi ziyareti sırasında çekildiği fotoğrafı paylaşan Alişan, 'Sadece bugün değil, dün cezaevindeyken de yanındaydım' dedi.

Alişan'dan zehir zemberek Erdoğan açıklaması
İşte Alişan'ın fotoğrafın altına yaptığı açıklama şöyle:

'Dün'den beri küfür eden, aşağılayan, cahillikle suçlanan hatta cok ileri gidip vatan hainliğine kadar giden twitler ve hala devam eden yorumlar yazıyorsunuz. Kimseye cvp vermedim ve vermiycem de..Bu resim 1999 yılında Ve sayın Başbakanımız o zaman cezaevindeyken yani sadece cezaevınde bır mahkumken cekılmişdı o zaman ne beledıye başkanı ne mılletvekılı nede burokrattı..Yani ıddaa ettıgınız gıbı konser almak için yada tv programı yapabılmek için degıldı ziyaret amacım ..Ben haksızlıga ugradıgına ınandıgım ıcın sadece bır sıır okudu dıye cezaevıne gıren sevdıgım deger verdıgım bır buyugume zıyarete gıttım..Ve hatta secimler oldugunda cok ıyı hatırlarsınızkı ben ve bırcok sanatcı arkadasım buyugum o zamanın ıktıdar partılerı dahıl hatta Genc partının mıtınglerınde konserler verdık..Ak Parti'nin bir tane bile mitinginde konser vermedim.. Bugune kadar sayın Başbakanımızdan tek bır sey kendı adıma bana maddı manevı yarar saglıyacak bırsey istedıysem yada faydalandıysam mubarek Ramazan gunu Allah çarpsın.. Tam 17 sene oldu ve su ana kadar kazandıgım her kurusu benı seven benım albumlerımı alan dızılerımı ızleyen tv programlarımı ızleyenler sayesınde aldım..Allah hepsınden razı olsun..Ben polıtıkadan anlamam bugune kadarda polıtık hıcbır demecim olmadı.. Şarkı okurken yada şarkı seçimi yaparken bunu sagcılar sever bunu solcular sever bu tam su kesime gore bır sarkı dıye dusunerek okumam!!Ülkeme hızmet eden butun buyuklerım ıcın saygım sonsuzdur... Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı buyuk abım olarak sevıyorum semtımızın abısı olarak sevıyorum Türkiye'ye yaptığı hizmetlerden dolayı sevıyorum adamlıgından ınsanlıgından dolayı sevıyorum.. Bana hala hakaret etmek ısteyen hala bıseylerle ıtham etmek ısteyenler varsa buyurun...Ama sunu bılınkı burası bır hukuk devletı ve hakaretlerınız cezasız kalmıycak..'