Havza Tso'dan Ramazan Yardımı

Havza Ticaret Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erkan Acar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteği ile 875 aileye gıda yardımı dağıtıldığı bildirdi.

Acar, yaptığı açıklamada, Havza TSO ve TOBB'un işbirliği ile 875 aileye 40 lira değerinde toplam 35 bin liralık gıda yardımı gerçekleştirildiğini söyledi.

Her yıl TOBB'dan sağlanan nakdi destek ile ihtiyaç sahibi ailelere yardımında bulunulduğunu belirten Acar, "Ulusumuzun kenetlendiği, yardımlaşma, hoşgörünün doruğa çıktığı mübarek ramazan ayında TOBB tarafından odamıza gönderilen maddi destek ile bir nebze olsun ihtiyaç sahibi alilerimize yardımcı olabilmenin gayreti içerisinde yardım çalışmalarımızı tamamladık. Yardımlarımız odamız üyesi sanayici ve esnaflarımız aracılığı ile kendilerine ulaştırıldı. Bize bu yardımlarda destek olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne şahsım, oda meclisindeki arkadaşlarım ve tüm üyelerimiz adına teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Bundan sonra da inşallah gelecek ramazanlarda yardımlarımıza devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: AA