Havza Huzurevi Müdürü Yılmaz, Veda Etti

Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nusrat Yılmaz, Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ve personeli ile vedalaştı.

Bafra Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğüne atanan Yılmaz, huzurevi sakinlerini ve personelini tek tek dolaşarak vedalaştı.
"10 yıldır sizlerle birlikte omuz omuza engelli ve yaşlılarımız için hep beraber çalıştık. Ben sizlerden memnunun. Buradaki misafirlerimiz sizlere emanet. Sizlerden tek isteğim yaşlı ve engellilerimize daha fazla ilgi göstermeniz" diyen Yılmaz, şöyle devam etti:
"Havza ilçesinde esnafından, halkına çok iyi dostluklar kurduk. Bunun yanın da onlarla birlikte birçok güzel işlere de imza attık. Yapmış olduğumuz projeler ve gecelere Havzalı esnafımızın, kurslara Halk Eğim Merkezi ve meslek yüksekokulumuzun büyük katkıları olmuştur. Huzurevi sakinlerinin gündelik hayatta daha rahat olmaları için fiziki yapımızda değişiklilerin yanında açılan kurs ve uygulamalar ile onların becerilerini ön plana çıkartmaya çalıştık. Çalıştığımız sürelerde bizlerden desteğini esirgemeyen kaymakamlarımızdan belediye başkanımıza, esnafımızdan halkımıza, sivil toplum örgütlerinden kamu kurum ve kuruluşlarımıza herkese ayrı ayrı teşekkür ederim."
Kaynak: AA