Denizli'de büyük patlama!

Denizli Bayramyeri Meydanı'nda büyük bir patlama meydana geldi. Denizli Valisi Demir, 1 kişinin öldüğünü, 3'ü ağır 20 kişinin de yaralandığını söyledi.

Denizli'de büyük patlama!
Denizli'de bir binanın zemin katındaki ekmek fırınında büyük bir patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişinin hayatını kaybettiği, 3'ü ağır 20 kişinin yaralandığı açıklandı.

Bayramyeri Meydanı'ndaki yedi katlı binanın zemin katında faaliyet gösteren ekmek fırınında 09.15 sıralarında büyük bir patlama yaşandı. Denizli Vali Abdülkadir Demir, yaptığı açıklamada patlama nedeniyle 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 3'ü ağır 20 kişinin yaralandığını açıkladı.

Patlamanın şiddetiyle binadaki bazı duvarların yıkıldığı, çevredeki binalarda ve otobüs duraklarında hasar oluştuğu görüldü.

Enerya Denizli Doğal Gaz şirketinden yapılan açıklamada, patlamanın gerçekleştiği binada doğal gaz kullanılmadığı belirtildi.

Patlamanın ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, çok sayıda ambulans ve AFAD ekipleri bölgeye sevk edildi. 3'ü ağır 20 yaralı, ilk müdahalelerinin ardından hastanelere sevk edildi.

HAYATINI KAYBEDEN KİŞİNİN CESEDİNE HENÜZ ULAŞILAMADI

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, bir fırında meydana gelen patlamayla ilgili, 'Binada doğalgazın olmadığını söylediler. Ancak hala emin değiliz. Sanayi tipi tüplerinin de bulunduğunu biliyoruz. O da patlamış olabilir' dedi.

Olayda hayatını kaybeden ve henüz ismi öğrenilemeyen kişinin cesedine ise ekipler ulaşmaya çalışıyor.

Olayın ardından Denizli Valisi Abdülkadir Demir de bölgede incelemelerde bulundu. Vali Demir, patlamada 1 kişinin öldüğünü, 3'ü ağır 20 yaralının olduğunu söyledi.

Olayın sabah saatlerinde olduğunu hatırlatan Vali Demir, 'Binada doğal gazın olmadığını söylediler. Ancak hala emin değiliz. Sanayi tipi tüplerinin de bulunduğunu biliyoruz. O da patlamış olabilir. Maalasef bu olayda bir vatandaşımız hayatını kaybetti, 3'ü ağır 20 yaralımız var' dedi.