Kazan'da Belediye Çalışanları İftarda Buluştu

Kazan Belediyesi çalışanları için iftar yemeği verdi.

Belediye personeli Kumpınar Kültür Merkezi Bahçesinde verilen iftar yemeğine aileleriyle birlikte katıldı.

Belediye Başkanı Lokman Ertürk eşi MeralErtürk ile davetlileri kapıda karşıladı. Başkan yardımcıları ve belediye meclis üyelerinin de aileleriyle hazır bulunduğu iftar yemeğine belediye çalışanları yoğun ilgi gösterdi.
Belediye Başkanı Lokman Ertürk, belediyenin çalışanlarıyla kocaman bir aile olduğunu belirterek, "Kazan'a hep birlikte hizmet ettik. Kazan'a yapılan her işte burada bulunan tüm arkadaşlarımızın emeği var. Sizlerle birlikte el ele vererek, halka hizmetin, hakka hizmet olduğu ilkesinden hareket ederek, ilçemize halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.


İlçenin gelişmesine katkı yapalayanlara da yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Ertürk, "Kazan belediyesine hizmet etmiş ve ebediyete intikal etmiş tüm arkadaşlarımızı da burada bir kez daha rahmetle anmak istiyorum" diye konuştu.

Konuşmasında İsrail'in Filistin'e düzenlediği operasyonlara da değinerek, şunları kaydetti:
"Dün gece Gazze'de misket bombaları altında inim inim inleyen ve 35 çocuğumuzun öldüğü, İslam coğrafyasında gözyaşının kan olarak aktığı o süreçlere hep beraber şahit oluyoruz. Biz de Suriye'de Mısır'da, Irak'da ya da diğer İslam ülkelerinde doğmuş olabilirdik. Biz de sokağa çıkma endişesiyle o korkunç bombaların üzerimize düşme korkusunu yüreğimizde hissediyor olabilirdik. Ama Allah'a ne kadar şükretsek azdır ki böyle güzel bir ülkede, başkentin yanı başında huzurlu bir ilçede yaşıyoruz."
Kaynak: AA