Kayseri'de Trafik Kazaları Açıklaması

Kayseri'nin Kocasinan, Melikgazi ve Yeşilhisar ilçelerinde meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında toplam 8 kişi yaralandı.


Alınan bilgilere göre, Yozgat'tan Kayseri istikametine seyir halinde olan Y.K. yönetimindeki otomobil ile Ankara'dan Kayseri yönünde seyir halinde bulunan B.A.'nın kullandığı yabancı plakalı otomobil, Himmetdede Kavşağı'nda çarpıştı. Kazada otomobil sürücüleri ile yabancı plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan yolcu olarak bulunan S.A., B.A., ve S.A. yaralandı. Yaralılar, kaldırıldıkları Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildiler.

Yeşilhisar ilçesi Kuşçu Mahallesinde ise, M.İ'nin kullandığı otomobil, Yeşilhisar'dan Yahyalı istikametine seyir halindeyken virajı alamayarak şarampole girdi. Kazada, araç sürücüsü ile araçta bulunan G.İ. hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, sevk edildikleri Yeşilhisar Devlet Hastanesinde yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildiler.

Öte yandan, Melikgazi ilçesi Sarımsaklı Mahallesi'nde M.C.'nin kullandığı minibüs, Kayseri'den Sivas yönünde seyir halindeyken sürücünün kontrolünden çıkarak yolun sağ tarafına yan yattı. Kazada araçta yolcu olarak bulunan mağdur T.C. hafif şekilde yaralandı. Yaralı sevk edildiği ERÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.
Kaynak: İHA