Elmadağ’da Halk İftarı

Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Her İlçede Halk İftarı’ programları kapsamında Elmadağ’da düzenlediği iftara binlerce vatandaş katıldı.

Elmadağ’da Halk İftarı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkent’in dört bir tarafındaki ilçelerde düzenlenen ‘Her İlçede Halk İftarı’nın 12.’si Başkan Melih Gökçek’in katılımıyla Elmadağ’da gerçekleştirildi.

İftar sonrası ilçelilere seslenen Başkan Gökçek, sadece Elmadağ ve mahallelerine 107 bin 600 ton asfalt döküldüğünü ifade ederek, “Suyunuzu getirdik, arıtma tesisini bitirdik. Şimdi de muhteşem kültür merkezini tamamladık” diye konuştu.

Elmadağ Belediyesi Kültür Merkezi önündeki alanda gerçekleştirilen iftar programına, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Büyükşehir belediyesi bürokratları, ilçe yerel yöneticileri ve üç binin üzerinde vatandaş katıldı.

İftarın ardından Elmadağlıların alkışları eşliğinde bir konuşma yapan Başkan Melih Gökçek, “Seçimlerde ‘Bizi bir daha ayırmayın, yine seçin’ dedik ve kırmadınız bizi getirdiniz. Görev şimdi de bize düştü. Seçimlerde, ‘Köylere olan hizmetlerimiz en çok oy verenden başlayacak’ demiştik. Hemen seferber olduk ve asfalt çalışmalarına başladık” diye konuştu.

“BİRÇOK VİLAYETİN ASFALTINDAN DAHA ÇOK”
Büyükşehir Belediyesi tarafından Elmadağ’da yapılan yatırımlara da değinen Başkan Gökçek “Geçen yıl ve bu yıl 16 tane köy ve mahallemize 107 bin 600 ton asfalt dökmüşüz. Bu sadece Elmadağ’a dökülen asfalt. Birçok vilayetin döktüğü asfalttan daha çok Elmadağı’na asfalt döküldü.”

“SU GETİRDİK ARITMA TESİSİ KURDUK”
Elmadağlılara verilen sözlerin hepsinin yerine getirildiğini hatırlatan Başkan Gökçek, “Suyunuz yoktu, ‘Su getirin’ dediniz suyunuzu getirdik, arıtma tesisi dediniz, arıtma tesisini bitirdik. Şimdi de bu muhteşem kültür merkezini tamamladık. İnşallah sizlerle beraber burayı açacağız” dedi.

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin ise yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kültür merkezi ve iftar organizasyonu için Başkan Gökçek’e teşekkür etti.
Kaynak: İHA