Çiftçi Malları Koruma Seydişehir’in Tamamına Hizmet Verecek

Konya’nın Seydişehir İlçesinde Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan köy ve beldelerle beraber Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı hizmeti tek bir noktada birleştirildi.

Çiftçi Malları Koruma Seydişehir’in Tamamına Hizmet Verecek

Seydişehir’in 50 mahallesine hizmet verecek Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı 22 personeli ile yeni hizmet binasında hizmet vermeye başladı.

Yeni dönem çalışmaları hakkında bilgi veren Seydişehir Çiftçi Malları Koruma Başkanı Abdullah Sürer, “Bilindiği gibi Büyükşehir Yasası ile beldelerimiz ve köylerimiz mahalleye dönüştü. Sadece ilçe merkezine bakan Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı bundan böyle Seydişehir’in 50 mahallesine hizmet vermeye başladı.

Bu yeni dönemin personelimize, Seydişehir’e hayırlı olmasını diliyorum. Yeni göreve başlayan bekçi arkadaşlarımız da kimseye dostluklarından dolayı iltimas, kırgınlıklarından dolayı da baskı kurmamalarını, adil bir görev yapmalarını istiyorum” dedi.

Seydişehir Çiftçi Malları Koruma Başkanlığının eski binası yetersiz kaldığı için çarşı içindeki Seyyid Harun İş Merkezindeki yeni yerinde hizmetini sürdüreceği öğrenildi.
Kaynak: İHA