Boğazı kesildi, 30 bıçak darbesiyle öldürüldü

Elazığ’da dün gece eşine 'eve geliyorum' demesine rağmen haber alınamayan 1 çocuk babası genç adamın sabah erken saatlerde bir ağacın altında boğazı kesilip, 30 bıçak darbesiyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

Boğazı kesildi, 30 bıçak darbesiyle öldürüldü
Olay, merkez Çaydaçıra Mahallesi TOKİ konutlarının yanında yol kenarında meydana geldi. İddiaya göre, 27 yaşındaki 1 çocuk babası Fikret Pehlivan, dün gece saat 23.00 sıralarında eşi Bahar Pehlivan'ı arayarak, “eve geliyorum alınacak bir şey var mı” diye sordu.

Kocasının gelmemesi ve telefonuna ulaşamaması nedeniyle eşi Bahar Pehlivan polise ve yakınlarına durumu bildirdi. Yapılan aramalarda sabah erken saatlerde Fikret Pehlivan'a ait araç TOKİ evleri civarında yol kenarında bulundu. Yolun yanındaki boş arazinin girişindeki ağacın altında bakan polis, Fikret Pehlivan'ın cesedini buldu. Olay yeri incelemesinin ardından ceset otopsi için Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastane morgunda yapılan otopside genç adamın boğazının kesildiği ve 30 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi.

Morgdan alınan Pehlivan'ın cenazesi İzzetpaşa Camisi'ne getirildi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Pehlivan'ın cenazesi Asri Mezarlığında toprağa verildi.

Elazığ Asayiş Şube Müdürlüğü ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil veya katillerine yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kaynak: İHA