Başkan Üzülmez'e Bölge Halkından Teşekkür

Kartepe Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Danış Sokak üzerinde Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kendi ekip ve ekipmanlarıyla asfaltlama çalışması yaptı.

Başkan Üzülmez'e Bölge Halkından Teşekkür
Üst yapı düzenlemeleri kapsamında belediye ekiplerinin asfalt çalışması yapması bölge halkı tarafından takdir topladı. Asfaltlanan güzergahta evleri bulunan vatandaşlar kendilerini tozdan ve çamurdan kurtaran asfalt çalışması için Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür ettiler.
Kartepe’de yolların iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında ilçe genelinde belirlenen program dahilinde asfalt çalışmalarının bir ayağı da Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kendi ekip ve ekipmanıyla yapılan asfaltlama çalışmaları kapsamında Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Danış Sokak üzerinde 350 metre uzunluğunda 5.5 metre genişliğindeki güzergaha 450 ton asfalt kullanarak vatandaşların kullanımına sundu. Danış Sokak sakinleri yapılan asfalt serimi ile sıkıntılarının çözüme kavuşturulmasından duydukları memnuniyeti Belediye Başkanı Üzülmez’e teşekkür ederek gösterdiler. Asfaltlama çalışmalarını yerinde denetleyen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, “Geleceğin Kartepesini şekillendirmek adına klasik belediyecilik hizmetlerini halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda gerçekleştirmekteyiz. Yaz sezonu bütün yoğunluğu ile devam ederken Ramazan ayının bereketi ile hizmet ve yatırımlarımızda aynı paralellikte sürmektedir. Kartepeliler için en iyi olanı yapma hedefinde, bir karşılık beklemeden hizmet etmeye çalışmaktayız. Bütün bu çalışmalarımızda bizleri motive eden en önemli unsur sizlerin içten bir “Allah razı olsun duasıdır” dedi.

Kaynak: İHA