Kartepe’de Şafak Asfaltı

Kartepe ilçesinde asfaltlama çalışmaları alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda sabahın ilk ışıkları ile start alıyor.

Kartepe’de Şafak Asfaltı

Ramazan ayında da yol iyileştirme çalışmaları kapsamında asfaltlama çalışmalarının bir ayağı da Acısu mahallesinde ki yan yol üzerinde gerçekleştirildi.

Sabahları şafak vakti başlayan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ana arter güzergahlarda asfalt serim ve yama çalışmalarının ilçe genelinde aralıksız süreceğini ifade etti.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler belirlenen program dahilinde ilçe genelinde asfalt serimi ve yama şeklinde gerçekleştirdiği asfaltlama çalışmaları dün sabah da Acısu mahallesinde devam ettirdi. Ana arter güzergahlara öncelik veren Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Acısu mahallesinde yan yol üzerinde 600 metre uzunluğu 6 metre genişliğindeki güzergaha 870 ton asfalt sererek halkın hizmetine sundu.

Kartepe genelinde alt yapı sorunu olmayan güzergahlarda yol iyileştirme düzenlemelerinin kapsamında asfaltlama çalışmalarının devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Sabahın erken saatlerinden itibaren start verdiğimiz asfaltlama çalışmalarında özverili çalışma sergileyen personelimize teşekkür ederim. Belediye olarak güzel havaları en iyi şekilde değerlendirmek adına halkımızın istek ve ihtiyaç duyduğu hizmetleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Ekiplerimiz bu kapsamda toplu kullanım alanları içinde yer alan otobüs güzergahları, yerleşimin yoğun olduğu bölgeler ve parklar çevresindeki asfaltlama çalışmalarını yoğum tempoda sürdürmektedir. İnsan odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde gerçekleşen çalışmalarımız zaman kavramı gözetmeden bugün olduğu gibi yarında sürecektir. Çünkü halka hizmet hakka hizmet anlayışı içinde çalışmaktayız” dedi.

Kaynak: İHA