Ford Otosan Çalışanları İftarda Bir Araya Geldi

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, "Ford Otosan'ın bu büyük ailesi, Türkiye'nin en büyük ikinci sanayi kuruluşu, Türkiye'nin ihracat lideri, Türkiye'de son 12 yıldır pazar lideri ve ürettiği mühendislikle dünyada söz sahibi oldu" dedi.

Şirketin çalışanları ve aileleri, Ford Otosan İnönü Fabrikası Tesisleri'nde bu yıl 5'incisi düzenlenen Ramazan Şenliğindeki iftara katıldı.

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, yemekte yaptığı konuşmada, ramazan ayı dolayısıyla organize edilen iftar programı ve bu çerçevede Türk kültürünü yansıtan etkinlikler için Ford Otosan ailesine teşekkür etti.
Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkentliği Ajansı tarafından bir yılda 300'ü aşkın etkinlik yapıldığını belirten Tuna, böylece Türk dünyasının birçok uzak noktasına ulaştıklarını anlattı.
Yenigün ise bu tür etkinliklerin Ford Otosan'ın büyük ailesi arasında var olan dayanışmayı daha da artırdığını söyledi.

Çalışanlara emekleri, ailelerine ise onlara verdiği destek için teşekkür eden Yenigün, şöyle konuştu:
"Ford Otosan, Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarından biridir. Ford Otosan'ın bu büyük ailesi, Türkiye'nin en büyük ikinci sanayi kuruluşu, Türkiye'nin ihracat lideri, Türkiye'de son 12 yıldır pazar lideri ve ürettiği mühendislikle dünyada söz sahibi oldu. Türkiye sınırlarına mühendislik ihraç eden Ford Otosan'ın adı artık Çin ekonomisinde bile biliniyor. Diğer tarafta Brezilya'ya, Güney Amerika'ya giden büyük bir şirket olduk. Bunlar, siz çalışanlarımız ve değerli yöneticilerimiz sayesinde ve bizlerden desteğini esirgemeyen değerli devletimiz sayesinde oldu. Ford Otosan'ın gurur duyduğumuz bugününü hep beraber, büyük emeklerle inşa ettik. Yatırımlarımızı sürdürecek ve büyük ailemizi gün geçtikçe kalabalıklaştırmaya devam edeceğiz."

Daha sonra geleneksel ramazan eğlencelerine yer verildi.

Etkinliğe, İnönü Kaymakamı Ömer Faruk Yüce, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu, İnönü Havacılık Eğitim Başkanı Osman Köşker ve Türk Metal Sendikası İnönü Şube Başkanı Erkut Kılıç katıldı.

Kaynak: AA