Domates Görünümlü Manav İlgi Odağı Oldu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Emir Büyükoğlu adlı vatandaşın çalıştırdığı domates görünümlü manav dükkanı ilgi odağı oldu.

Domates Görünümlü Manav İlgi Odağı Oldu

Çanakkale-İzmir Karayolunda yol kenarında domates görünümlü manav dükkanında domatesten, portakala, şeftaliye ve kayısıya kadar çeşit çeşit meyveler yer alırken, domates şeklindeki yapıyı görenler ilgi gösteriyor. Domates görünümlü işyerini İzmir’den getirttiğini anlatan 20 yaşındaki Emir Büyükoğlu, dükkanındaki ürünlerinin de ilgi gördüğünü anlattı. Domates marketin ilgi gördüğünü anlatan Emir Büyükoğlu, “Bu domates evimizi İzmir’den aldık. İşte ürünlerimizi satıyoruz. Portakalımız var. Şeftalimiz var. Eriğimizi var, kayısımız var. Domatesimiz var. Çeri domatesimiz var. Çok güzel ürünlerimiz var yani. Bunlar dikiliden geliyor. Bu domates ev yoldan geçen herkesin ilgisini çekiyor. Her gelen bana soruyor. Nasıl yapıldı. Nasıl oldu diye. İçine giriyorlar. Çok hoşlarına gidiyor insanların. İnsanların ilgisini çektiğine inanıyorum” dedi.

Bedriye Çınar da, “Ay çok güzel bir market. Domates gibi market yani. Hakikaten çok çok hoş. Dikkatimizi çekiyor. Her şeyin doğal olduğunu gördük” dedi.

Kaynak: İHA