Burhaniye’de Eşkikara, Yalova’ya Atandı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 7 yıldan bu yana İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yürüten Zekeriya Eşkikara, Yalova’ya atandı.

Burhaniye’de Eşkikara, Yalova’ya Atandı

Bakanlığın zorunlu bölge hizmeti kapsamında Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü olan Eşkikara, önümüzdeki günlerde yeni görevine gitmek üzere ilçeden ayrılacak. İlçede, sevilen İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya Eşkikara, Yalova yolcusu. Geçtiğimiz yıl bir süre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne de vekalet eden Eşkikara, Burhaniye’deki arkadaşlarını unutmayacağını söyledi.

Önümüzdeki günlerde yeni görev yerine gideceğini anlatan Zekeriya Eşkikara, “Bakanlığımızın zorunlu bölge hizmeti kapsamındaki uygulamasıyla, kendi isteğimle Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandım. Önümüzdeki günlerde 7 yıldır görev yaptığım Burhaniye den ayrılacağım. Ülkemizin nadide bölgelerinden biri olan Egenin incisi Burhaniye de çalışmış olmanın bir ayrıcalık olduğu düşüncesiyle; burada bulunduğum süre içerisinde, görev alanım dahilinde Burhaniye de eğitimin kalitesini artırmak; öğretmenler ve personel arasında birlik beraberlik ve huzurlu bir çalışma ortamı sağlamak adına elimden gelen gayreti gösterdiğime inanıyorum. Ne kadar başarılı oldum onu bilemem. Burhaniye’de yapılacak daha çok işlerin olduğunu biliyorum. Bizden sonra göreve gelen arkadaşların da daha fazla gayret göstererek, Burhaniye de eğitimi hak ettiği yerlere taşıyacakları inancındayım” dedi.

Kaynak: İHA