Kayıp Çocukta Örgüt Şüphesi

Adana'da 10 gün önce kimliğini alıp evden çıkan ve bir daha haber alınamayan 16 yaşındaki çocuğun babası, oğlunun PKK ya da Hizbullah tarafından kaçırılmış olabileceğini söyledi.

Kayıp Çocukta Örgüt Şüphesi

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Uçak Mahallesi'nde 31 Mayıs 2014 günü meydana geldi. Açıköğretim Lisesi'nde okuyan 16 yaşındaki M.Ş. Ataman sınava gitmek için 31 Mayıs 2014 günü evden kimliğini alıp çıktı; ancak bir daha evine dönmedi. Bunun üzerine baba Cevdet ile anne Nesime Ataman polise çocuklarının kayıp olduğunu bildirdi. Ancak aradan 10 gün geçmesine rağmen M.Ş.Ataman'dan haber alınamadı.

"PKK YA DA HİZBULLAH KANDIRMIŞ OLABİLİR"
Baba Ataman, oğlunun bu zamana kadar hiç evden kaçmadığını, böyle bir şey yapmayacağını, onun kandırılmış olabileceğini belirterek, "Oğlum bir şekerlemecide çalışıyor, 3 çocuğumun en büyüğü. Onun evi terk etmesi mümkün değil. Onu PKK ya da Hizbullah kaçırmış olabilir. Bu bilgi net değil ama o daha çok genç onu kandırıp götürmüş olabilirler. Annesi çok perişan oldu. Ne olur oğlumuzu bize geri verin" dedi.

Baba Ataman, oğlunun telefonunun kapalı olduğunu, sosyal paylaşım sitesinin dondurulduğunu bu nedenle kandırılmış ya da kaçırılmış olmasından şüphelendiklerini, polisin mobese görüntülerini incelemesini istedi.
Kaynak: İHA