Ak Parti İsparta Yalvaç Kadın Kolları'ndan Hançerli’ye Ziyaret

AK Parti Isparta Yalvaç Kadın Kolları Başkanı Meral Akca ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya gezisi kapsamında Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’yi ziyaret etti.

Ak Parti İsparta Yalvaç Kadın Kolları'ndan Hançerli’ye Ziyaret

Konya ziyaretinin ardından Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ile bir araya gelen AK Parti Isparta Yalvaç Kadın Kolları heyeti 30 Mart yerel seçimlerin ardından yüzde 76.6 oy oranıyla yeniden Belediye Başkanı seçilen Mehmet Hançerli'yi tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını söyledi.

Karatay'da 10 yıl önce başlayan hızlı değişimin devam ettiğini belirten Başkan Hançerli, 21. yüzyılın Karatay’ını yeniden şekillendirdiklerini ifade etti.

AK Parti hükümeti ile birlikte kadınların Türk siyasi hayatında hiç olmadığı kadar iyi bir noktaya geldiğini ifaden Hançerli, Isparta'dan gelen bayan heyete belediye çalışmaları hakkında bilgi vererek, Karatay'da belediyecilik anlamında eskiyle mukayese edilemeyecek kadar büyük çalışmaların yapıldığını sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA