Profesör cinayeti ile ilgili sekreter konuştu

Altından 'aynı kadına aşk' çıkan doçent cinayetinde, iki öğretim üyesiyle ilişkisi olduğu öne sürülen sekreter Asuman S. serbest bırakıldı.

Profesör cinayeti ile ilgili sekreter konuştu
Konya'da Selçuk Üniversitesi'nde görevli iki öğretim üyesinden Prof. Dr. Ahmet G.'nin, Doç. Dr. Celalettin Öztürk'ü boğazını keserek öldürmesinin sebebinin iki öğretim üyesiyle ilişkisi olduğu öne sürülen sekreter Asuman S. olduğu öne sürülmüştü, sekreter Asuman S. adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Öte yandan cinayette yeni detaylar ortaya çıktı.

İKİ ÖĞRETİM ÜYESİNİN ARASINDA KALDI

Evli olan ve taşeron şirket kadrosunda bulunan sekreter Asuman S.'nin iki öğretim üyesinin arasında kaldığını, kendisinin cinayetle ilgisinin olmadığını söylediği belirtildi.

''KAÇMAK İÇİN BENDEN YARDIM VE PARA İSTEDİ''

Uğruna cinayet işlendiği iddia edilen ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan sekreter Asuman S. cinayeti bildiğini, fakat korkusundan sustuğunu da sözlerine ekledi.

“Cinayetten sonra Ahmet Hocam ile otelde görüştük. Kaçmak için benden yardım ve para istedi. Ben de tepki koyup ayrıldım. Cinayeti kimseye söylememi istedi. Suç üzerime kalır diye düşündüm, korkumdan sustum.”