Seydişehir Belediye Başkanı Tutal, Mahalle Toplantısı Yaptı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çalışma ekibini alarak Değirmenci Mahallesi'nde akşam toplantısı yaptı.

Alevi Dedesi Şafak Şendoğan'ın evinde, mahalle sakinlerinin sorunlarını tek tek dinleyen başkan Tutal, daire amirlerine problemleri anında çözülmesi konusunda direktif verdi.
Genel olarak mahalle sakinlerinden gelen istek ve talepleri, yapılacak projeler ve Seydişehir'in gelişimine katkı sağlayacak her türlü soruya tek tek cevap vererek vatandaşların kafasındaki soru işaretlerini gidermeye çalıştı.
Toplantı açıklama yapan Başkan Tutal, "Aldığımız karar ile her hafta mahalle sakinleri ile sohbet edip sorunları dinleyip anında çözmek için birim müdürlerimize ileteceğiz. Öncelikle herkesin rahat bir şekilde konuşmasını rica ediyorum. Önerilerinizi, taleplerinizi çekinmeden söyleyin. Toplantının tek amacı sorunları yerinde dinleyip, yerinde çözüm üretmek. Sizler iletmiş olduğunuz şikâyet ve taleplerinizi takip edeceksiniz, şayet olmadığını gördüğünüzde, kapımız sonuna kadar açıktır" şeklinde konuştu.

Mahalle sakinleri, kentsel dönüşümle kaldıkları konutların yaşam şartlarının düzeltilmesini isterken, Cemevi'nin eksiklerinin giderilmesi, mahalleye çocuk oyun parkı, düğün salonu gibi taleplerde bulundu.
Kaynak: AA