Milli Savunma Bakanı Yılmaz İzmir'de

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'i ziyaret etti.

Ödemiş Belediyesinin yazılı açıklamasına göre İsmet Yılmaz, ziyaretteki konuşmasında, Ödemişlilerin, belediyecilik tecrübesi ve siyasi açıdan iyi diyaloglar içinde olan belediye başkanları bulunmasından dolayı şanslı olduğunu ifade etti.

AK Partili belediyeler olarak, bu dönemde, kentlerin coğrafi kültürünü ortaya çıkarmak, çevreye duyarlı projeler uygulamak ve sosyal belediyecilik hizmetlerini ön planda tutarak çalışma yürüteceklerini kaydeden Yılmaz, Ödemiş'teki ekibin, birlik ve beraberlik içinde bu hedefler doğrultusunda çok güzel projeleri hayata geçireceğini bildirdi.
Yılmaz, "İzmir'e gelen herkes, doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel zenginliklerini görmek üzere mutlaka Ödemiş'e gelmeli" ifadesini kullandı.
Belediye Başkanı Mahmut Badem de ilçe hakkında bilgi verdiği Bakan Yılmaz'a, Ödemiş'in sembolü olan efe heykeli, ipek mendil ve iğne oyalı örtü hediye etti.
Bakan Yılmaz, ziyaretin ardından Kaymakam Abdullah Dölek, Belediye Başkanı Badem ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Hadim ile Birgi'ye gidip, İmamı Birgivi, Ulu Cami ve Çakırağa Konağı'nı ziyaret etti.
Kaynak: AA