Komutanlara Veda Yemeği

Samsun'un Havza ilçesinde tayinleri çıkan komutanlara veda yemeği verildi.

Komutanlara Veda Yemeği

Havza Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Adem Tol ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Başara için veda yemeği düzenlendi.

Bir tesiste düzenlenen yemeğe Havza Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Adem Tol, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Başara, protokol üyeleri sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile eşleri katıldılar.

Yemekten sonra konuşma yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, her iki komutana da Havza'da yapmış oldukları başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Konya Ereğli Askerlik Şubesi’ne atanan Yüzbaşı Adem Tol, "Havza benim için önemli bir görev yeri oldu. Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkeyi kurtarmak için yapmış olduğu çalışmaları planladığı ve Kurtuluş Savaşı’nın ilk kıvılcımını yaktığı yer olan Havza'ya ve Havzalılara hizmet etmek benim için bir onurdu" dedi.

Konya Ereğli Askerlik Şubesi ve Diyarbakır Kulp Jandarma Komando Taburu’na atanan Yüzbaşı Ahmet Başara ise, "Havza kozmopolit bir yapıya sahip olmasına karşın oldukça sakin bir ilçe. Görev yapmış olduğum süre boyunca bizlere destek olan herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Daha sonra komutanlara Başkan İkiz ve Havza Ziraat Odası Başkanı Fahri Şahin tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: İHA