Kaymakam Yenidoğan’dan Üniversite Okuyun Uyarısı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Anadolu Teknik, Anadolu Meslek ve Endüstri Meslek Lisesi’nde mezuniyet sevinci yaşanırken, Kaymakam Osman Yenidoğan, gençlerden üniversite okumalarını istedi.

Kaymakam Yenidoğan’dan Üniversite Okuyun Uyarısı

Öğretmen evi bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde 94 öğrenci temsili diplomalarını alırken, büyük coşku yaşadı. Törende bir konuşma yapan Kaymakam Osman Yenidoğan, öğrencilerin meslek yüksek okulları veya üniversitelere gitmelerini istedi. Bunun için çok çalışılması gerektiğini anlatan Kaymakam Yenidoğan, yollarının açık olmasını diledi. Okul Müdürü Levent Dönmez de, yaptığı konuşmada, öğrencileri en iyi şekilde yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

94 öğrenciyi mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Müdür Dönmez, öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen velilerle öğretmenlere teşekkür etti. Daha sonra okul bayrağı ve flaması için devir teslim töreni yapılırken, Hüseyin Hardal, yaş kütüğüne plaket çaktı. Akın Aktepe adlı öğrenci de arkadaşları adına duygularını dile getirdi. Konuşmaların ardından Kaymakam Osman Yenidoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Toy ve diğer davetliler tarafından temsili diplomalar verilirken, törenin sonunda kepler havaya atıldı. Davetlilere etli pilav ve ayran ikramı yapıldı.
Kaynak: İHA