Kara Para Aşk 12. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Ay Yapım'ın yapımcılığında heyecanlı ve sürükleyici hikayesiyle izleyiciyi ekrana bağlayan dizi Kara Para Aşk 12. bölümüyle 11 Haziran Çarşamba akşamı ATV’de. İşte Kara Para Aşk 12. Bölüm fragmanı ve özeti...

Kara Para Aşk 12. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kara Para Aşk Dizisi 12. Bölüm özeti:

Para ve hırs yüzünden hızla kirlenen dünyada, suçlularla giriştiği amansız mücadelelerde büyük başarılar kazanan Ömer Komiser, kız arkadaşı Sibel'le nişanlanmak için İstanbul'a gelir. Roma'da yaşayan Elif ise doğum gününde ailesiyle birlikte olmak için İstanbul'a gelir.

KARA PARA AŞK 12. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Ömer ile Elif aynı gece ölüm acısı yaşarlar. Ömer'in kız arkadaşı ve Elif'in babası cinayete kurban giderler. İkisi de cevaplayamadıkları sorularla baş başa kalırlar. Gergin ve önyargılı bir tanışmanın ardından peşlerine düştükleri her ipucu yollarını kesiştirir.

Ömer, Sibel'in katilini bulmaya, ona atılan iftiraları temizlemeye kararlıdır. Elif ise ömrünün en zor anlarını yaşarken, babasının göründüğünün aksine karanlık bir hayatı olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Bu Elif'in yüzünde patlayan ne ilk ne de son tokat olacaktır. Elif, ailesi için tehlikelerle dolu, karanlık yolda kaybolmak üzeredir.

Başrollerini Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Nebahat Çehre ve Erkan Can da yer alıyor.

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat kaleme alıyor. Ay yapımın imzasıyla ekranlara gelecek dizinin yönetmenliğini, Ahmet Katıksız yapıyor...

Kara Para Aşk 11. bölüm özeti:

Elif, Aslı'nın apar topar tutuklanması karşısında büyük bir şok yaşamaktadır. Bu konuda kendisine verdiği sözü tutmadığı için Ömer'e kırgın ve kızgındır. Elif çaresizce ailesini ayakta tutmaya çalışırken Ömer ona açıklama yapmak ister. Elif'in Ömer'i dinlemeye hiç niyeti yoktur.

Cinayet şubeye tayin olan Ömer, Aslı'nın soruşturmasına resmen katılır. Aslı cinayetle suçlanmasına rağmen ısrarla konuşmamaktadır. Bütün deliller ve tavırları Aslı'nın katil olduğunu işaret etmektedir. Ömer Aslı'nın iyiliği için onu konuşturmayı başarıp, sakladığı büyük sırrı öğrenmek zorundadır. Elif ve Ömer, Aslı için yeniden yol arkadaşı olabilecek midir?

Tayyar tarafından sürekli sıkıştırılan Metin, Elif'ten fason malların teslim alır. Kara para aklama operasyonu için kurye dışında her şey hazırdır. Metin aradığı kuryenin kendi ayaklarıyla gelip kurye olmak için yalvaracağından habersizdir.

Bütün bunlar olurken Pelin, Sibel ve Ahmet Denizer hakkında bomba etkisi yaratacak bir bilgiye ulaşır. Pelin öğrendiklerini anlattığı zaman yaşanacakları tahmin etmektedir. Pelin her şeyi göze alıp Ömer ve Elif'le gerçekleri paylaşacak mıdır?