Başkan Üzülmez, Kan Verdi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, kan bağışının önemine dikkat çekmek üzere Kartepe Kızılay Şubesi işbirliğiyle Şefkatiye Mahallesi’nde düzenlenen kan bağış kampanyası çerçevesinde kan verdi.

Başkan Üzülmez, Kan Verdi

Sivil toplum örgütleri ile iş birliğinde sosyal belediyecilik örnekleri sergileyen Kartepe Belediyesi, Kartepe Kızılay Şubesi ile yeni bir projeye imza attı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez kan bağışının hem toplumsal hem kişisel açıdan önemine dikkat çekmek için kan bağışı kampanyasında ilk kan veren bağışçı oldu.

Kartepe Kızılay Şube Başkanı Osman Kocaman ile birlikte kan bağışında bulunan Belediye Başkanı Üzülmez’e mahallesinde böylesi anlamlı bir kampanya düzenlenmesini sağlamasından dolayı teşekkürlerini ileten Şefkatiye Mahalle Muhtarı Musa Mut, “Başkanlarımızın öncülüğünde halkımızın da desteği ile düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek veren tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ederim” dedi.

Kanın üretilmeyen bir doku ve tek kaynağının sağlıklı bağışçılar olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Üzülmez, “Her yıl binlerce insan, bir kaza yada hastalık sonucunda kan bulamadığı için hayatını kaybediyor. Oysaki kan bağışı, kan bekleyen binlerce insanın hayatını kurtarmanın yanı sıra bağış yapan kişinin sağlığını da olumlu yönde etkiliyor. Bu yüzden herkesi kan bağışında bulunmaya davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA