Yeni Fen İşleri Müdüründen İşçilere Tanışma Kahvaltısı

Ordu’nun Kumru ilçe Belediyesi yeni Fen İşleri Müdürü Kadir Paç belediye işçi ve şoförleriyle bir tanışma yemeğinde buluştu.

Yeni Fen İşleri Müdüründen  İşçilere Tanışma Kahvaltısı

30 Mart yerel seçimleri sonrası yeniden yapılanma içerisine giren belediyelerde çalışmalarına birim amirlerinin görevlendirilmesiyle başladılar. Daha önce Özel İdare Müdürü iken Belediye ye geçen ve Başkan Murat Hatipoğlu tarafından Fen İşleri Müdürlüğüne getirilen Kadir Paç yeniden yapılanma çerçevesinde birlikte çalışacağı ekip arkadaşlarını ve personelle tanışma kahvaltısında bir araya gelerek önümüzdeki günlerde yapacakları çalışma düzeni ve şeklini anlattı.

Fen İşleri Müdürü Kadir Paç yaptığı konuşmada, “Belediyemizde yapacağımız çalışmalarda bundan sonra birlikte olacağız. Bizler daha önceki kurumlarımızdaki tecrübelerimizi belediyemiz çalışmalarında kullanacağız. Sizlerden isteğim burada birlikte görev yaparken işinizi her şeyden üstün tutmanızdır. Daha önceden 5 mahalle iken bugün 37 mahalleye hizmet götürmeye başladık. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti birlikte sunacağız. Bir sorununuzda ve talebinizde bizler her zaman yanınızdayız, ”dedi.

Kahvaltı sonrası işçilerin taleplerini dinleyen Fen İşleri Müdürü Kadir Paç ,”her zaman kapımız açık” diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak: İHA