Milas'ta Vildan Öğretmene Vefa

Milas Cumhuriyet İlkokulunda okul öncesi öğretmeni olarak görev yapan Vildan Yorulmaz’ın hayatını kaybetmesinin ardından, öğretmenin anısını yaşatmak için okulda fotoğraf sergisi düzenlenerek lokma dağıtıldı.

Milas'ta Vildan Öğretmene Vefa

Milas Cumhuriyet İlkokulunda 8 senedir okul öncesi öğretmen olarak görev yapan Vildan Yorulmaz, geçtiğimiz ay mide kanseri teşhisiyle tedavi gördüğü Ege Üniversitesinde yaşamını yitirdi. Öğretmen arkadaşları, okul yönetimi ve öğrencileri tarafından çok sevilen öğretmenin ölüm haberi, okulu yasa boğdu. Yorulmaz’ın vefatının ardından okul yönetimi, öğretmenin anısını yaşatmak için bir tören düzenledi.

Törene, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Zeki Yaşar Kalkan, Şaban Karakoç, Fatih İlkokulu okul yönetimi ve öğretmenleri ile Korkmaz ailesi katıldı.

Okulda düzenlenen törende, hayatını kaybeden öğretmen için İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zeki Yaşar Kalkan’ın eşliğinde dua okundu. Törenin ardından lokma ikram edildi ve öğretmenin görev süresi boyunca çekilmiş fotoğraflarından oluşan sergi gezildi.

Okul yönetiminin düzenlediği tören ve anma etkinliğinin kendisini çok duygulandırdığını söyleyen Yorulmaz’ın eşi Öğretmen Hüseyin Yorulmaz; “Bu etkinlikler ile eşimin anısı yaşatılmış oldu. Oldukça duygulu anlar yaşadık. Bu etkinliklerde emeği geçenlere, eşim için dua edenlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Öğretmenlerinin acı kaybıyla üzüntülü günler yaşadıklarını belirten Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mehmet Nuri Özler, Vildan öğretmenin anısını her zaman yaşatacaklarını belirtti.

Kaynak: İHA