Manisa'nın Karma Sergisi Turgutlu'da Açıldı

Manisa'nın ilçelerinde faaliyet gösteren Halk Eğitim Merkezilerinin tamamının yer aldığı yıl sonu karma sergi Turgutlu'da açıldı.

Manisa'nın Karma Sergisi Turgutlu'da Açıldı
Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesinde açılan sergide Manisa'nın tüm ilçeleri yer aldı.
Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesinde açılışı yapılan sergiye Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Turgutlu Garnizon Komutanı Binbaşı Haşim Ömer Olgun, Turgutlu ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Turgutlu İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayrettin Uslu, Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Yurdusev, diğer ilçelerin Halk Eğitim müdürleri, eğitimciler ve kursiyerler katıldı.

Turgutlu İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hayrettin Uslu yaptığı açılış konuşmasında ;"Beşikten mezara eğitim anlayışla kursiyerlerimize en iyi eğitimi vermek adına tüm ilçelerimizde faaliyet gösteren Halk Eğitim merkezleri önemli başarıla imza atmaya devam ediyor. Faaliyetlerimizde bizlere destekleyen valiliğimize, il milli eğitim müdürlüğümüze ve sivil toplum kuruşlarına teşekkür ederiz" dedi.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ise Manisa'nın Halk Eğitim merkezleri çerçevesinde elde ettiği başarılar ile Türkiye'de en iyi 5 ilinden biri olduğunu belirtirken, bu başarıdan dolayı gururlu olduğunu dile getirdi. Altınsoy;"İlçelerimizdeki halk eğitim merkezlerimizde faaliyetleri, kursları yakından takip ediyoruz. Kursiyerlerimizin ve eğitmenlerin ortaya koyduğu başarı çok önemli. Bizlere destek olan her kesme ayrı ayrı teşekkür ederiz. Bayanlarımızın yoğunlukla ilgi gösterdiği kurslarımız sayısı gün geçtikçe artıyor" şeklinde konuştu.

Serginin açılışını yapan protokol üyeleri daha sonra yetkililerle birlikte sergiyi dolaştılar ve ortaya çıkan işlerde emeği geçen kursiyerlere ayrı ayrı teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA